4. Memorijal Noa Zelić - Primorjaši u Puli

4. Memorijal Noa Zelić - Primorjaši u Puli

U subotu, 05.10.2019. godine u organizaciji Istarskog plivačkog saveza, na novom bazenu u Puli održati će se Međunarodni plivački miting "4. memorijal Noa Zelić" na kojem će nastupiti i plivačice i plivači Primorja CO. Miting je posvećen plivaču Noi Zeliću koji je 2015. godine, u dobi od 19 godina, tragično preminuo u saobraćajnoj nesreći. Noa Zelić bio je izvrsni plivač PK Poreča i PK Kopera. Krasila ga je izuzetna požrtvovnost i upornost, sportski duh i osobito fair play odnos prema svim sudionicima na treninzima i natjecanjima. Natjecanje će se održati u dva dijela, jutarnji i popodnevni dio. Rasplivavanje je u 08,30 sati ujutro i u 15,30 sati popodne. Natjecanje je sat vremena kasnije.  
 
Na put se kreće u subotu, 05.10.2019. godine u 06,30 sati sa parkirališta 3. maj. Povratak je istog dana u večernjim satima.
Ručak ponijeti sa sobom.
 
 
Sretno i lijepu zabavu!!!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se