ČEKAMO ZELENO SVJETLO

ČEKAMO ZELENO SVJETLO

Dragi Primorjaši, 

evo nas na početku osmotjednog razdoblja " treninga od kuće" koje vam naši treneri pripremaju kroz raznorazne varijante. Vjerujemo da ih vrijedno provodite ali naravno nijedan online trening ne može zamijeniti vodeni trening u krugu svojih prijatelja. 
Kako smo svi bili dobri i pridržavali se uputa epidemiološke struke u proteklom razdoblju, polako se stvaraju uvjeti i za možebitni nastavak naših aktivnosti. Inicijativa našeg Fan kluba Primorje o nastavku plaćanja članarina i u periodu obustave, vaše poruke da vam nedostaju treninzi, druženja na bazenu i vaši upiti hoće li biti ljetnih sportskih kampova daju nam za pravo da vjerujemo da smo postali jedna velika primorjaška obitelj i da ćemo ponovno zajedno plivati dalje. Vjerojatno će to biti u nekim novim uvjetima i načinu rada, ali mi smo spremni i čekamo zeleno svjetlo za start i ponovni susret sa vama.
Hvala svima koji ste uz nas, koji ste svojim neobaveznim uplatama za članarinu za 4.mjesec i donacijama pomogli da radna zajednica ostane na okupu, koji nam šaljete svoje poruke, ali i svima onima koji će nam pomoći tako da će nam se ponovno priključiti u nastavku rada.

Čuvajte se i dalje... i veliko HVALA na svakodnevnoj podršci!

Tko je najbolji? 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se