Ekipno PH: Plivačice treće, plivači peti

Ekipno PH: Plivačice treće, plivači peti

Ovoga se vikenda na Bazenima Kantrida održalo Ekipno prvenstvo Hrvatske na kojem su nastupili i plivačice i plivači Primorja CO. Plivačice Primorja CO osvojile su ukupno 3. mjesto, iza zagrebačkih klubova Mladosti i Dubrave dok su plivači Primorja CO ukupno osvojili peto mjesto iza zagrebačkih klubova Mladosti, Dubrave, ZPK i Medveščaka.

I muškoj i ženskoj ekipi nedostajali su "Amerikanci" Ana Herceg i Marin Ercegović. Sara Knežević nije nastupila zbog ozljede te Andrej Ivanović koji je zbog bolesti morao odustati od daljnjeg natjecanja.

Za mušku ekipu nastupali su Andrej Ivanović, Ognjen Marić, David Haring, Antonio Rajković, Noa Kovačić, Duje Franić, Luka Kirinčić i Tin Mirjanić dok su za žensku ekipu nastupili: Ana Matković, Kristina Vuković, Marija Maduna, Anja Juričić, Anja Mikić, Eva Stanković, Tina Čudina i Lucija Ivanović.

Veliki rezultat na natjecanju ostvario je mladi Jadranaš Franko Grgić koji je isplivao A olimpijsku normu na 1500 slobodno.

Čestitke svim plivačicama i plivačima na odličnom i hrabrom nastupu, njihovim trenerima Milošu Miloševiću i Leu Škerjanecu kao i fizioterapeutu Andriji Zuboviću.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se