Izborna skupština: Andrej Marochini i dalje ostaje predsjednik

Izborna skupština: Andrej Marochini i dalje ostaje predsjednik

Jučer je na Bazenima Kantrida održana Redovna izborna skupština kluba, na kojoj je za predsjednika ponovno izabran Andrej Marochini, zajedno sa istim članovima Izvršnog odbora iz proteklog mandata - potpredsjednika Roberta Josipa Manestra, te članova Marija Bezića, Andreja Franulovića i Tomislava Mađarevića. 

Predsjednik se zahvalio i čestitao svim plivačicama i plivačima, trenerima, sucima i ljudima u Klubu i oko njega na ostvarenim rezultatima, kao i svima koji su u financijskom smislu pomogli da se ostvare rezultati u proteklom četverogodišnjem razdoblju, u prvom redu gradu Rijeci, Županiji, te svim donatorima i sponzorima.

"Iza nas je prvi ciklus tijekom kojega smo se upoznavali, možda nismo dali sve od sebe, ali nije nam bilo lako. Napravili smo veliku stvar, riješili smo financijsku situaciju, a u ovom ćemo mandatu nastojati biti još veća podrška našim trenerima i plivačima. Svim našim članovima želimo usaditi cjeloživotnu ljubav prema plivanju i sportu te im dati priliku da se natječu i ostvare svoj potencijal" - rekao je novi - stari Predsjednik g. Marochini te zahvalio skupštinarima na iskazanom povjerenju

Nažalost, klub ostaje bez glavnog sponzora Croatia osiguranja, tako da će sada službeno ime kluba biti Plivački klub "Primorje" Rijeka.

Sretno!!

Foto: preuzeto od Novi list 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se