Juniorke Primorja CO najuspješnije, Ognjenu Mariću i Rei Kozeljac posebne nagrade

Juniorke Primorja CO najuspješnije, Ognjenu Mariću i Rei Kozeljac posebne nagrade

Na svečanosti proglašenja najuspješnijih sportaša PGŽ-a što se 05.02.2019. godine održalo u sportskoj dvorani na Hreljinu, plivačice Primorja CO proglašene su za najuspješniju juniorsku žensku ekipu, dok je Ognjenu Mariću dodijeljeno posebno priznanje za ostvarene rezultate u 2018. godini kao višestrukom juniorskom prvaku i rekorderu. Zbog sportskih obveza i nemogućnosti dolaska, nagradu je u njegovo ime preuzeo trener Leo Škerjanec.

Nagradu su zaslužile plivačice Sara Knežević, Anja Juričić, Kristina Vuković, Marija Maduna, Tina Čudina, Ema Krajinović, Nika Oluić, Eva Stanković i Ana Herceg kao višestruke državne prvakinje u štafetama 4 x 100, 4 x 200 slobodno i 4 x 100 mješovito.

Nagradu za posebne rezultate u 2018. godini u kadetskoj konkurenciji osvojila je i povratnica u redove Primorja CO Rea Kozeljac.

Čestitke svim nagrađenima kao i njihovim trenerima!!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se