Krešimir Čač se pridružuje Primorju

Krešimir Čač se pridružuje Primorju

Krešimir Čač, trofejni plivač, sudionik triju Olimpijskih igara i  vrhunski plivački trener pridružuje se PK „Primorju".

Na sjednici Izvršnog odbora PK Primorje potvrđena je dugo očekivana vijest o tome da se Krešimir Čač vraća u redove Primorja.

Čač će u klubu obavljati funkciju koordinatora struke i zajedno s našim stručnim kadrom oformiti će trenerski tim koji će sigurno u budućnosti stvoriti sve preduvjete koji će omogućiti našim plivačima da se realiziraju u sportskom smislu do svojih maksimuma. 

Podsjećamo da je Čač već bio voditelj škole plivanja i svojim je znanjem utjecao na razvoj brojnih plivača i trenera koji su potekli iz našeg kluba.

Ovo je samo prvi, ali jako važan korak, prema cilju koji si je postavila nova uprava kluba, a to je povratak PK Primorje na rezultatski i organizacijski nivo koji pripada našem klubu.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se