Ljetni upisi

Ljetni upisi

Plivački klub Primorje CO otvara ljetne upise u nekoliko različitih programa namijenjenih i plivačima i neplivačima!

VAŠE DIJETE JE PLIVAČ?

  1. Plivačka škola – prilagođeno za djecu plivače od 4 do 7 godina starosti čiji je cilj da kroz pet godina škole usavrše plivati sve četiri tehnike plivanja ( leptir, leđno, prsno i kraul ) uz razvijanje osnovnih funkcionalnih i motoričkih sposobnosti uz osvješčivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno kroz svibanj, lipanj i srpanj.     
  2. Plivačko usavršavanje – prilagođeno za djecu i srednjoškolce od 7 do 17 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem, a koji za cilj ima usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješčivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno kroz svibanj, lipanj i srpanj.

VAŠE DIJETE JE NEPLIVAČ?

  1. Plivački vrtić – prilagođen za djecu neplivače od 4 do 6 godina starosti, koji kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho – fizički razvoj djeteta. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno kroz svibanj, lipanj i srpanj.
  2. Brzi tečaj obuke plivača – prilagođen za djecu neplivače od 4 do 7 godina starosti, koji kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Program je ubrzan i odvija se kroz 10 sati u dva uzastopna tjedna.Svi programi će započeti 29.travnja, 2019.g u nekoliko različitih termina. Slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 098/454 – 515 ako imate bilo kakvo dodatno pitanje!

KAKO PRIJAVITI SVOJE DIJETE?

Za upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU na osnovu koje ćemo Vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje ( grupu, termine, potrebnu opremu, itd. ).
 
Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na broj 098/454 – 515.
PRIJAVI SE!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se