LJETNI UPISI 2020

LJETNI UPISI 2020

Plivački klub Primorje otvara ljetne upise u nekoliko različitih programa namijenjenih i plivačima i neplivačima!

VAŠE DIJETE JE PLIVAČ?

Plivačko usavršavanje – prilagođeno za djecu i srednjoškolce od 7 do 17 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem, a koji za cilj ima usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješčivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Program će započeti 8. lipnja, 2020.g u nekoliko različitih termina. Slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 051/621-454 ako imate bilo kakvo dodatno pitanje!

  VAŠE DIJETE JE NEPLIVAČ?

  Brzi tečaj obuke plivača – prilagođen za djecu neplivače od 4 do 7 godina starosti, koji kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Program je ubrzan i odvija se kroz 10 sati u dva uzastopna tjedna Program će započeti 8. lipnja, 2020.g u nekoliko različitih termina. Slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 051/621-454 ako imate bilo kakvo dodatno pitanje!

  KAKO PRIJAVITI SVOJE DIJETE?

  Za upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU na osnovu koje ćemo Vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje ( grupu, termine, potrebnu opremu, itd. ).
   
  Za dodatne informacije slobodno nas kontaktirajte na broj 051/ 621-454.

  Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se