Otkazuje se miting Victoria - Primorje

Otkazuje se miting Victoria - Primorje

Dragi sportski prijatelji,
nažalost, primorani smo vas obavijestiti da unatoč naporima i htijenju Hrvatskog plivačkog saveza i Plivačkog kluba Primorje" plivačko natjecanje „Victoria – Primorje" neće biti održano u planiranom terminu 20. – 21. ožujka.
Naime, u kontaktu s epidemiološkom službom u Rijeci, upozoreni smo na činjenicu da je naša županija među tri najgore Županije u RH po incidenciji, da sama lokacija održavanja prvenstva i broj sudionika onemogućava kvalitetno poštovanje propisanog razmaka koje bi moglo garantirati sigurnost sportaša, sudaca i pratećih osoba. 
Kako smatramo da je naša funkcija osim sportske i ona društvena, smatramo neprimjerenim da svjesno ugrozimo zdravlje naših sportaša i društva te da sportsko natjecanje bude spominjano kao žarište virusa.
Iskreno se nadamo i vjerujemo da ćete prihvatiti i razumjeti naše argumente i odluku te da će se sve natjecateljski programi uskoro početi odvijati na uobičajeni način. 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se