Otvoreni su upisi u novu sezonu!

Otvoreni su upisi u novu sezonu!

U TIJEKU SU UPISI U NOVU PLIVAČKU SEZONU 2019/2020

Plivački klub Primorje CO otvara nove upise u sezoni 2019/2020 u nekoliko različitih programa namijenjenih i plivačima i neplivačima!

Vaše dijete je plivač?

  1. Plivačka škola - prilagođeno za djecu plivače od 5 do 7 godina starosti čiji je cilj da kroz pet godina škole usavrše plivati sve četiri tehnike plivanja ( leptir, leđno, prsno i kraul ) uz razvijanje osnovnih funkcionalnih i motoričkih sposobnosti uz osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.
  2. Plivačko usavršavanje - prilagođeno za djecu i srednjoškolce od 7 do 17 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem, a koji za cilj ima usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.
Svi programi će započinju početkom rujna 2019.g u nekoliko različitih termina. Slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 098/454 - 515 ako imate bilo kakvo dodatno pitanje!

Vaše dijete je neplivač?

  1. Plivački vrtić - prilagođen za djecu neplivače od 4 do 6 godina starosti, koji kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho - fizički razvoj djeteta. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno.
Program Plivačkog vrtića započinje sredinom rujna 2019.g u nekoliko različitih termina. Slobodno nas kontaktirajte na broj telefona 098/454 - 515 ako imate bilo kakvo dodatno pitanje!

Kako prijaviti svoje dijete?

Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU (klikni) na osnovu koje ćemo Vas povratno kontaktirati (od 12. kolovoza nadalje) kako bi dogovorili sve potrebne detalje (grupu, termine, potrebnu opremu,…). Za dodatne informacije molimo kontaktirati putem telefona 098/454-515

Prijavnicu ispunjavaju isključivo NOVI polaznici.

Prijavite se!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se