Plivački vrtić

Plivački vrtić

PLIVAČKI VRTIĆ (OBUKA NEPLIVAČA) – prilagođen za djecu neplivače od 4 do 7 godina starosti, koji kroz  igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru, pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta te ravnomjerno jačanje cijele muskulature kao i kardio-vaskularnog sustava. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno. 
 
 Program vrtića se odvija u 5 faza:
prva faza: testiranje i utvrđivanje plivačkog statusa djece
druga faza: na temelju testiranja i utvrđivanja plivačkog statusa, usmjeravanje djece u obuku neplivača ili na usavršavanje plivačkih tehnika u klupskoj školi plivanja
treća faza: obuka plivanja sve djece neplivača tijekom školske godine
četvrta faza: kontinuirana selekcija plivača u plivačkoj školi i njihovo usmjeravanje u natjecateljsko plivanje ili rekreaciju
peta faza: uključivanje nadarene djece u višegodišnji trenažni program s ciljem postizanja vrhunskih plivačkih rezultata.
Pred kraj programa organiziramo natjecanje „Najbrže noge" gdje mali plivači pred prepunim tribinama pokazuju usvojeno znanje.
 
Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU  na osnovu koje ćemo vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje i odgovorili na svaki vaš upit. 
Kontaktirajte nas na broj telefona 051/621 454 ili maila info@pk-primorje.hr za sve dodatne informacije, odgovorit ćemo vam u najbržem mogućem roku.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se