Plivačko usavršavanje

Plivačko usavršavanje

PLIVAČKO USAVRŠAVANJE – prilagođeno za djecu osnovnoškolce i srednjoškolce od 9 do 17 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem. Program ima za cilj usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Kao terapija preporuča se djeci s problemima kralježnice, ravnih stopala ali i koordinacije. Također, plivanje se preporuča djeci s astmom jer plivanjem jačamo i plućne mišiće. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.
 
Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU (klikni) na osnovu koje ćemo Vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje (grupu, termine, potrebnu opremu,…). Za dodatne informacije molimo kontaktirati putem telefona 051/621-454. 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se