Plivačko usavršavanje

Plivačko usavršavanje

PLIVAČKO USAVRŠAVANJE – prilagođeno za djecu osnovnoškolce i srednjoškolce od 9 do 17 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem. Program ima za cilj usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Kao terapija preporuča se djeci s problemima kralježnice, ravnih stopala ali i koordinacije. Također, plivanje se preporuča djeci s astmom jer plivanjem jačamo i plućne mišiće. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.
CILJEVI:                 
- obučiti polaznike vještini plivanja, tehnici plivanja, disanja i snalaženja u vodenom mediju
- pozitivno utjecati na psihofizičko stanje polaznika
- poboljšati pravilan rast i razvoj polaznika
- popularizirati bavljenje sportom
- motivirati polaznike za bavljenje plivanjem
- naučiti polaznike organizaciji slobodnog vremena 
 
Za polaznike ovog programa, zainteresirane da se okušaju u natjecanju, organizirali smo i završno plivanje u sklopu „Najbržeg Primorjaša" u disciplini 50 slobodno.
 
Za prvi upis je potrebno ispuniti ONLINE PRIJAVNICU na osnovu koje ćemo vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje i odgovorili na svaki vaš upit. 
Kontaktirajte nas na broj telefona 051/621 454 ili maila info@pk-primorje.hr za sve dodatne informacije, odgovorit ćemo vam u najbržem mogućem roku.

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se