Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine: Primorjašima 5 zlata, 4 srebra i 8 bronci

Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine: Primorjašima 5 zlata, 4 srebra i 8 bronci

01.08.2019. godine u Zagrebu je završilo posljednje natjecanje sezone - Prvenstvo Hrvatske za dobne skupine na kojem su Primorjaši osvojili ukupno 17 medalja od čega 5 zlatnih, 4 srebrne i 8 brončanih!

Prvaci države postali su mlađi senior Marin Ercegović na 50 leptir, juniorka Ana Herceg na 100 leđno u mlađeseniorskoj i juniorskoj konkurenciji, Duje Franić na 50 leđno u juniorskoj i mix štafeta 4x100 slobodno u mlađejuniorskoj konkurenciji za koju su plivali Luka Kirinčić, Tin Mirjanić, Marta Morić i Tina Čudina!!

Do srebra su doplivali Marin Ercegović na 50 slobodno i Ognjen Marić na 100 leđno kod mlađih seniora, juniorska mix štafeta 4x100 slobodno u sastavu Franić, Mirjanić, Herceg i Maduna te mlađa juniorka Rea Kozeljac na 200 prsno.

Brončane medalje osvojili su Duje Franić na 50 leđno i Diego Ivanović na 50 slobodno u mlađeseniorskoj konkurenciji, Marija Maduna na 50 slobodno u mlađeseniorskoj i juniorskoj konkurenciji, Eva Stanković na 400 slobodno u juniorskoj konkurenciji te mlađejuniorske štafete 4x100 slobodno i 4x100 mješovito za koju su plivale Lucija Ivanović, Marta Morić, Rea Kozeljac i Tina Čudina kao i mix štafeta 4x100 mješovito u sastavu Ivanović, Mirjanić, Kirinčić i Čudina.

 

Čestitke svima na uspješnom nastupu!!! Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se