Regionalno prvenstvo: Primorjaši najuspješniji

Regionalno prvenstvo: Primorjaši najuspješniji

Ovoga vikenda na Bazenima Kantrida održano je Regionalno prvenstvo Hrvatske za dobne skupine, kadete, mlađe kadete i početnike na kojem su Primorjaši bili najuspješniji!! Ukupno su u kategorijama početnika, mlađih kadeta i kadeta osvojili 88 medalja.
 
U konkurenciji kadeta Primorjaši su osvojili ukupno 26 medalja od čega 6 zlata, 11 srebra i 9 bronci a najuspješnija je bila Vjera Mikić sa osvojena tri pojedinačna zlata na 100, 200 leđno i 100 slobodno te srebrima na 100 leptir i 200 mješovito. U konkurenciji mlađih kadeta Primorjaši su ukupno osvojili 43 medalja od čega 12 zlata, 17 srebra i 14 bronci a najuspješnija je bila Klara Morić sa 4 pojedinačne pobjede na 100 leptir, 100 prsno, 50 leptir i 50 prsno,  te tri druga mjesta na 50 i 100 slobodno i 200 mješovito. U najmlađoj početničkoj kategoriji Primorjaši su se 19 puta penjali na pobjedničko postolje i to 8 puta na najviše postolje, 4 puta na stepenicu niže a 7 puta na stepenicu trećeg mjesta. Najuspješnija je bila Petra Blažević sa dvije pobjede u pojedinačnim utrkama na 50 leđno i 50 slobodno. Čestitamo svim kadetima, mlađim juniorima, juniorima, mlađim seniorima koji su isplivali limite za nastup na ljetnim državnim prvenstvima, dok su naši mlađi kadeti i početnici sa ovim natjecanjem završili uspješnu ljetnu sezonu.
 
MEDALJE
 
REZULTATI

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se