Sponzori

ZLATNI POKTROVITELJ

1884. godine osnovana je CROATIA osiguravajuća zadruga, a djelatnost CROATIJE, od njezina početka do danas, preklapa se s povijesnim previranjima u kojima je Hrvatska zbog svoga geopolitičkog položaja bila na vjetrometini. Bez obzira na nepovoljne okolnosti kojima je bila izložena (strana dominacija, dva svjetska rata, državna ekonomija u poratnom razdoblju), CROATIA je jačala stječući ugled i tradiciju te se svojim financijskim i imovinskim potencijalom nametnula kao respektabilni gospodarski čimbenik na ovim prostorima. Ona pokriva pretežiti dio osiguravateljnoga tržišta i ostvarivanjem temeljne djelatnosti pruža osiguravateljnu zaštitu: osiguranjem osoba, imovine, motornih vozila, transporta i kredita. Dio preuzetoga rizika, u cilju dodatne zaštite, predaje u reosiguranje u zemlji i inozemstvu. CROATIA 1990. godine postaje dioničko društvo s pretežitim udjelom državnoga vlasništva, a u novim okolnostima privređivanja i dalje je vodeći osiguravatelj koji pruža tržištu nove osigurateljne proizvode po uzoru na razvijeno europsko tržište. CROATIA je tijekom svoje stogodišnje djelatnosti, neprekidno bila u službi razvoja nacionalnoga gospodarstva, uz istovremeno podmirivanje svih svojih obaveza, čime je opravdala i svrhu utemeljenja.


 

POKROVITELJ
Jadrolinija je društvo za linijski pomorski prijevoz putnika i tereta sa stoljetnom tradicijom. Osnovana je 20. siječnja 1947. godine u Rijeci, a nasljednica je raznih udruživanja malih brodara obalne plovidbe još od 1872. godine.
Povezivanjem otoka s kopnom na hrvatskoj strani Jadrana, Jadrolinija ostvaruje svoju osnovnu zadaću. Djelatnost Jadrolinije, prijevoz putnika i vozila, izrazito je sezonskog karaktera i pod velikim utjecajem turizma.
Tri velika trajekta: Marko Polo, Dubrovnik i Zadar održavaju međunarodne linije s Italijom (Ancona i Bari).
U tri plovna područja – riječkom, zadarsko-šibenskom i splitsko-dubrovačkom, otoke s kopnom povezuju ukupno 33 trajekta, 8 katamarana, 3 klasična broda i 1 hidrobus.
DONATORI
 
MEDRiS  je zdravstvena ustanova za pružanje zdravstvene skrbi u djelatnostima MEDICINE RADA I SPORTA. Sportska medicina je "krovni termin” za medicinsku djelatnost koja se bavi sprječavanjem, dijagnosticiranjem i liječenjem ozljeda ili bolesti vezanih za sudjelovanje u sportu i sportskoj rekreaciji. Međutim, specijalist sportske medicine bavi se prvenstveno preventivnom medicinom dok je u slučajevima ozljeda ili bolesti sportaša, dio tima koji sudjeluje u liječenju.
OSNIVAČI:
Neven Varljen, dr.med., Specijalist medicine rada i sporta
Antonio Šimundić, dr.med, Specijalist medicine rada
 

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se