Upisi novih članova

Upisi novih članova

U TIJEKU SU UPISI U ZA PLIVAČE I NEPLIVAČE 

Plivanje je bazični sport koji pravilno oblikuje tijelo i uvelike doprinosi razvoju i poboljšanju funkcija organizma. Pozitivni učinci na organizam, psihičko zdravlje djeteta najvažnije su komponente plivanja. Plivanje je izvor zabave, razonode, pozitivnih osjećaja i raznih aktivnosti.
Djeca koja plivaju kvalitetnije i brže se razvijaju u emocionalnom, psihičkom, motoričkom i društvenom aspektu.
U našem klubu brojni plivački programi u koje se djeca mogu uključiti već od najranije dobi. Programi koje nudimo su namijenjeni dobnim skupinama djece od 4. godine života. Naš stručni tim sastavljen je od kineziologa i instruktora koji programe provode pod budnim okom svjetski poznatih plivača i plivačkih stručnjaka kao što su Miloš Milošević, Sanja Jovanović i Marko Strahija. Tradicija i organiziranost kluba sigurno je naša prednost i razlog da vaše dijete svoje prve sportske aktivnosti započne upravo u našem klubu.

Vaše dijete je plivač?

Plivačka škola - prilagođeno za djecu plivače od 5 do 7 godina starosti čiji je cilj da kroz pet godina škole usavrše plivati sve četiri tehnike plivanja ( leptir, leđno, prsno i kraul ) uz razvijanje osnovnih funkcionalnih i motoričkih sposobnosti uz osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.


Plivačko usavršavanje
- prilagođeno za djecu i srednjoškolce od 7 do 17 godina starosti koji su se odlučili na rekreativno bavljenje plivanjem, a koji za cilj ima usvajanje i usavršavanje vještine plivanja, utjecaj na psihosocijalni rast i razvoj, utjecaj na kvalitetniji i zdraviji život, a ponajprije osvješćivanje vrijednosti plivanja i bavljenja sportom općenito. Treninzi se održavaju tri puta tjedno.
Kontaktirajte nas na broj telefona 051/621 454 ili maila info@pk-primorje.hr za sve dodatne informacije, odgovorit ćemo vam u najbržem mogućem roku.

Vaše dijete je neplivač?

Plivački vrtić - prilagođen za djecu neplivače od 4 do 6 godina starosti, koji kroz igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru te pozitivan utjecaj na psiho - fizički razvoj djeteta. Treninzi se odvijaju dva puta tjedno.
 
Mala škola – prilagođeno za djecu plivače od 5 do 7 godina starosti, koji kroz  igru i treninge prilagođene njihovoj dobi usvajaju osnovne plivačke vještine. Cilj ovog programa je usmjeravanje djece u plivački sport kroz igru, pozitivan utjecaj na psiho-fizički razvoj djeteta te ravnomjerno jačanje cijele muskulature kao i kardio-vaskularnog sustava. Treninzi se odvijaju tri puta tjedno.
Kontaktirajte nas na broj telefona 051/621 454 ili maila info@pk-primorje.hr za sve dodatne informacije, odgovorit ćemo vam u najbržem mogućem roku.

Kako prijaviti svoje dijete?

Za prvi upis je molimo vas da ispunite  informativnu ONLINE PRIJAVNICU (klikni) na osnovu koje ćemo vas povratno kontaktirati kako bi dogovorili sve potrebne detalje i odgovorili na svaki vaš upit. 

Prijavnicu ispunjavaju samo novi članovi kluba.

Prijavite se!

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se