Upute o korona virusu i našim redovnim aktivnostima (treninzima)

Upute o korona virusu i našim redovnim aktivnostima (treninzima)

Poštovani i dragi roditelji,

ovim putem želimo se osvrnuti na trenutnu situaciju vezanu za korona virus COVID-19 na našem području, ali i područjima u našoj okolici.
Svoje redovne aktivnosti (treninge) provodimo i održavamo po normalnom rasporedu te se treninzi ne otkazuju. Kako bi osigurali zdravu atmosferu i prostorije u kojima boravimo, u dogovoru s Rijeka sportom d.o.o. provodit će se pojačane higijenske mjere, no isto tako molimo članove da postupaju sukladno s uputama o redovitoj i temeljitoj higijeni, izbjegavaju rukovanje i bliski kontakt s prehlađenim ili oboljelim osobama, a u slučaju pojave simptoma prehlade ili gripe ostanu kod kuće.

Od strane kluba redovito se prate novosti i obavijesti Zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite, koji nisu izdali restrikcije o održavanju redovnih sportskih programa. Ukoliko do njih dođe biti ćete pravovremeno obaviješteni.
Molimo sve članove da se također ponašaju prema uputama nadležnih tijela, a najnovije informacije mogu se pratiti na linku:


https://www.hzjz.hr/priopcenja-mediji/koronavirus-najnoviji-podatci/
https://civilna-zastita.gov.hr/

Mjesta panici nema, kao što nema ni potrebe da se uvode restrikcije i/ili akcije koje nadmašuju one koje preporučaju državna tijela.Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se