Victoria-Primorje: Rajkoviću srebro i norma za EP

Victoria-Primorje: Rajkoviću srebro i norma za EP

I drugoga dana 11. Međunarodnog mitinga „Victoria-Primorje“ Primorjaši su ostvarili odlične rezultate. Najuspješniji je ponovno bio Antonio Rajković koji je uz srebro na 100 prsno u juniorskoj konkurenciji otplivao i početnu normu za nastup na Europskom juniorskom prvenstvu (1:05,10).

Na pobjedničko postolje apsolutne konkurencije stao je i Ognjen Marić u utrci 200 slobodno. Rezultat od 1:53,61 bio je dovoljan za srebrnu medalju.

Uspješan je ponovno bio i junior Noa Kovačić koji je ovoga puta doplivao do bronce na 50 leđno (28,30), dok je na 50 slobodno (24,74) zauzeo 4. mjesto.

Mlađa juniorka Tina Čudina je bronci na 100 prsno dodala i srebro na 50 prsno sa rezultatom 35,50 dok je na 100 slobodno (1:02,04) zauzela 6. mjesto. Odličan uspjeh ostvarila je i mlađa juniorka Lucija Ivanović koja je nakon četvrtog mjesta na 100 leđno (1:10,63) doplivala do bronce na 50 leptir (30,26).

Iako nisu doplivali do medalja, odlične nastupe u oba dana finalnih utrka otplivali su Ana Matković, Leon Matijević, Luka Kirinčić, Antonio Glavica i Vito Toić te Anja Juričić, Eva Stanković i Marta Morić.

Na kraju natjecanja proglašeni su i nagrađeni najuspješniji pojedinci po kategorijama prema proju FINA bodova iz dvije discipline:

Apsolutna kategorija: Stefania Pirozzi (ITA), Anja Klinar (SLO) i Tjaša Oder (SLO)

Juniorska kategorija: Daša Tušek (SLO), Michel Brassard (Jug), Mojca Hancman (SLO)

Mlađejuniorska kategorija: Franko Grgić (Jadran), Klara Bošnjak (Medveščak), Angelica Cappelletto (ITA).

Čestitke svima!

bty
bty

  •  

Ova stranica koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Za nastavak korištenja web stranice kliknite na "Slažem se". Postavke kolačića mogu se konfigurirati u vašem web pregledniku, a više informacija potražite ovdje. Slažem se